Affordable Art Fair

Als ik dan toch op een kunstbeurs vertegenwoordigd moet worden, dan graag door SHE-Art Gallery op de Affordable Art Fair in Amsterdam.

De 14e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam opent haar deuren van 31 oktober t/m 3 november in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met hedendaagse en betaalbare kunst tot maximaal € 7500, van internationale en nationale galerieën, is er kunst voor iedereen.

SHE-Art Gallery is te vinden op stand C6, met kunst van mij en nog 4 kunstenaars.

De Kromhouthal is goed te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Vanaf de achterkant van het Centraal station is er de pont van het IJ-veer, deze brengt je naar het IJ-Plein, daar vandaan rijden shuttlebussen. Of je gaat het stukje lopen of fietsen. Er rijden ook bussen en de metro, kijk daarvoor en voor meer informatie over de beurs op de site van de Affordable Art Fair.

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
The Netherlands

If I have to be represented at a Art Fair, it should be by SHE-Art Gallery at the Affordable Art Fair in Amsterdam.

The 14th edition of the AAF will be held from october 31th until november 3th in the Kromhouthal in Amsterdam North. With contemporary art up to a maximum of € 7500 from international and national galleries, there will be art for everyone.

SHE-Art Gallery will be at stand C6, with art by me and 4 other artists.

The Kromhouthal can easily be reached by car and public transport, the last bit can be done on foot or by shuttle bus. Look for more information on the fair and how to reach it on the site of the Affordable Art Fair.

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
The Netherlands

 

Alta Ripa In Style

Van 26 tot en met 28 april is mijn werk te zien op Alta Ripa In Style, een exclusieve lifestylebeurs  georganiseerd door Alta Ripa in Oud-Turnhout, België, in samenwerking met Onderox magazine. De beurs brengt de meest innovatieve ondernemers samen en laat hen hun vernieuwende producten en diensten tonen aan een breed publiek. Voor iedereen die kan genieten van net dat tikkeltje extra schoonheid en gebruiksgemak in zijn dagelijkse leven.

Ik wordt er vertegenwoordigd door Lutcia Marechal van LM Exclusieve verlichting.

From april 26th until april 28th some of my work is on display at Alta Ripa In Style, a luxury fair organised by Alta Ripa in Oud-Turnhout, Belgium, in coöperation with Onderox Magazine.

I am represented by Lutcia Marechal of LM Exclusive Lighting.

 

Masters of LXRY

Op de Masters of Luxury is Lipstick! More is Enough verkocht. In samenwerking met Lutcia Marechal Lighting en Mooi Verlichting is er een wandlamp van gemaakt voor de serie LuMo verlichting en mocht op de beurs in de RAI grote belangstelling genieten. Binnenkort overleggen we over meer samenwerking in de toekomst.

Lipstick! More is Enough has been sold at the Masters of Luxury. It was turned into a wall light in coöperation with Lutcia Marechal Lighting and Mooi Verlichting for their LuMo Lighting line and drew a lot of attention at the fair in the RAI in Amsterdam. We will be talking about future coöperation soon.

Wannahaves bij SHE-Art Gallery

Zondag 11 november nodigt Sheila van SHE-Art Gallery u uit voor de vernissage van Wannahaves, een feestelijke opening van de expositie en tevens 1 jarig jubileumfeest van SHE Art Gallery.

Wannahaves, kunst die je niet meer los wil laten. De galerie staat er deze herfst vol mee. Voor ieder wat wils, van groot tot klein.  Wel 33 kunstenaars exposeren hun werk in de galerie. Naast werk van mijzelf is er werk te zien van, o.a. Jeroen Buitenman, Harold Aspers, Carry van Delft, Caroline Willems, Yvonne Jochems, Alonso Arturo en Suus Suiker. Zij hebben hun sporen reeds verdiend en tonen werk waar je hebberig van wordt.

De expositie is van 11 november tm 16 december. Openingstijden van de galerie: Woensdag 13-17 uur, Vrijdag 13-20 uur, Zondag 13-17 uur.

Miniatuur Biënnale 2018

Dit jaar doe ik voor de tweede keer mee aan de Miniatuur Biënnale. Doelstelling van de werkgroep Miniatuur Biënnale is om kunst aan te bieden die klein genoeg is voor in ieder huis en betaalbaar genoeg voor iedereen. De opdracht van dit jaar was twee werken te creëren waarvan de maximale maat in alle richtingen hooguit 15cm is. Samen met 54 andere kunstenaars exposeer ik van 5 november tot en met 21 december miniaturen bij Galerie Kijkoor aan de Eikenlaan 4 te Eemnes. De openingstijden van de galerie zijn maandag tm vrijdag van 10.00u tot 16.00u.

This year, for the second time, I take part in the Miniature Biennial. The goal was to create 2 works that have a maximal size in every direction of  15cm and is of reasonable price. 55 artists  take part in the exhibition at Galerie Kijkoor, Eikenlaan 4, Eemnes, The Netherlands.

Art Meets Interior

Mijn werk is nu ook te koop als print voor in interieurs. Lancering van dit nieuwe, innovatieve bedrijf is op 16 september bij SHE-Art in Nuenen.

Art meets Interior lanceert een innoverend concept, waarbij hedendaagse internationale kunst op unieke wijze samensmelt met interieur design. Exclusieve ‘Arty statements’ voor de meest uiteenlopende customised interieurontwerpen. Designs with Guts!

Meer in formatie vind je op www.artmeetsinterior.com

Fusion of (Fine) Art and Interior design for unique & tailored digital print possibilities; applications for wall-, floor, pool-, deco- and furniture.

Open Atelierdagen van ART Hilversum

ART Hilversum organiseert ook dit jaar weer Open Atelierdagen. Deze zullen plaatsvinden op 23 en 24 juni en 30 juni en 1 juli. De centrale expositie in Museum Hilversum, getiteld 100 kunstwerken-30 kunstenaars, is van 22 juni tot en met 1 juli. Ik ben zelf te vinden in Gate 51 aan de Noodweg 51 vlak bij vliegveld Hilversum samen met Anet Kazemier en Romanina Mandricardo. Meer informatie over de atelierdagen en ART Hilversum is te vinden op www.arthilversum.nl

 

Expositie Summerflirt bij SHE-Art in Nuenen

3-24 Juni is de Expositie Summerflirt bij SHE-Art in Neunen met feestelijke opening op zondag 3 juni. Er staan 5 beelden van mij, waaronder het nieuwste: Hebzucht, die Glorieuze Jacht op Nieuwe dingen om te Bezitten.

Sheila Haasnoot van SHE-Art schrijft zelf over de expositie:

Deze expositie leidt een nieuw jaargetijde in, de zomer.
Je voelt het, de zon, de warmte, de vrolijkheid!

Een prikkelende, verwarmende en verleidende expositie met zeer divers werk.

Expositie Summerflirt staat bol van talenten, waaronder:

Christian van Hedel-Carry van Delft-Romy van Rijckevorsel
Yvonne Jochems-Mainkunstenaars-Sheila Haasnoot
Suus Suiker-Hans de Kunder-Ursula van de Bunte
Marian Timmer-Lilian Steenhuisen-Katar(t)ski
Agnes Debets-Bart Ensing-Trix van Hoof-Bart van der Voort
Jean-Paul Marsman-Kitty Tijbosch-Marie-Jose van Bezeij
Esmeralda van Malde
en een solo van Jan-Peter van Opheusden

De feestelijke opening is op zondag 3 juni vanaf 14:00
en de expositie looopt nog tot en met 24 juni 2018.

Expositie bij de RABO bank

In de aanloop naar de Open Atelierdagen van ART Hilversum is er een  kleine expositie in de RABO bank in de Kerkstraat in Hilversum. Ik doe mee met het werk Jump!

Expositie Dutchies bij SHE-ART

Van 17 maart tot en met 15 april exposeer ik samen met 7 anderen in de expositie Dutchies in de galerie SHE-ART in Nuenen.

Vernissage – feestelijke opening- expositie DUTCHIES is op zondag 18 maart tussen 15.00 en 17.00u.

Een gewaagde expositie met een Hollands tintje als roodwitblauwe draad door de galerie. Laat je verbazen en meevoeren met de Nederlandse kunst. Van Maxima tot Van Gogh, van Royal Blue tot Kaas, van Melkmeisje tot Beatrix, aardappels, koeien en tulpen..

Volop nieuwe kunst en nieuwe kunstenaars:
Bart van der Voort
Ursula van de Bunte
JeanPaul Marsman
Sheila Haasnoot
Mainkunstenaars
Romy van Rijckevorsel
Nancy Jones
Alexander Smith

Muzikale bijdrage van Alain Vandenbroeck

Expositie DUTCHIES 17 mrt – 15 april 2015
@SHE Art Gallery, De Huufkes 34, Nuenen

Online Kunstboek 2018

In 2018 heb ik een pagina in het Online Kunstboek van OnlineKunstenaars.nl. Online kunstenaars stelt zich tot doel kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar te brengen, onderander via hun website met werk van een zeer diverse groep kunstenaars.

Het is een boek geworden waarin 144 kunstenaars die deelnemen aan OnlineKunstenaars.nl worden gepresenteerd. Het is alleen digitaal verkrijgbaar en gratis te downloaden.

Exposities Kunst Cadeau

ART Hilversum organiseert twee exposities kort voor de feestdagen. Daarmee willen we Hilversummers uitnodigen om kunst cadeau te geven van professionele Hilversumse kunstenaars. In GATE 51 aan de Noodweg 51, naast het vliegveld Hilversum, is 3 weekenden lang een prachtige tentoonstelling te zien.
Open in de weekenden:

Op 18 en 19 november van 12.00 tm 17.00

Op 25 en 26 november van 12.00 tm 17.00. Op deze zaterdag wordt er een rondleiding gegeven door Henk Roos, en op deze zondagmiddag ben ik zelf aanwezig.

Op 2 en 3 december van 12.00 tm 17.00. Op deze zondag is er de afsluiting met stadsdichter Robert Grijsen.

Tot en met 2 december is een expositie van 17 kunstenaars te zien in de Rabobank aan de Kerkstraat in Hilversum. Deze expositie is geopend tijdens winkel openingstijden.

Amsterdams Beelden Festival

Van 1 juli tot en met 31 augustus doe ik met 2 van mijn beelden mee met het Amsterdam Beelden Festival in Galerie Salon West.

In de expositie is een grote variëteit aan prachtige beelden en objecten te zien van kunstenaars uit heel Nederland.

De expositie vindt plaats in de galerie en galerietuin aan de Admiraal de Ruijterweg 9 en is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.salon-west.nl.

Expositie Preporche, Frankrijk

Van juni tot en met oktober 2017 doe ik mee met een foto met de groepsexpositie van de Kamergalerie in Preporche in de Bourgogne in Frankrijk.

Atelierdagen 2017

Op 4, 5 en 11 juni zijn er weer de Atelierdagen van ART Hilversum. Ik ben dan met mijn beelden te gast in de Stookplaats op Werf 35 aan de Mussenstraat.

In dezelfde ruimte exposeert Eva Kasbergen met foto’s en op het terrein zijn ook de ateliers van Diederick Kraaijeveld en Hanke Wiegand te vinden.

Kunst is Kracht. Emotie. Verwondering. Kunst verrijkt en spreekt tot de

verbeelding. Kom 4 en 5 juni naar de open atelierdagen en laat je inspireren,

raken en verbazen door 39 veelbelovende Hilversumse kunstenaars. Zie oude

meesters weer tot leven gewekt worden, digitale werelden ontstaan en laat je

verbeeldingskracht prikkelen. Zie voor de routekaart en meer

informatie www.arthilversum.nl.

Geëxposeerd werk

Er zijn nu een paar beeldhouwwerken te zien op verschillende plaatsen. Via Facebook en de berichten op deze pagina houd ik je op de hoogte van komende exposities.

 

Tot 11 maart staat Pasiphaë geëxposeerd in het Hilton Garden Inn Leiden,

Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest.

 

Ceci N’est Pas Dudok is nog te zien in De Egelantier,

Egelantierstraat 194-F 1214 EH Hilversum.

 

Lipstick is te zien bij de tandartsen van Medisch Centum Dudokpark,

Hoge Naarderweg 3, 1217 AB Hilversum.

Nieuwe website

Mijn website was na jaren weer eens toe aan vernieuwing. Het ontwerp had de tand des tijds doorstaan, maar de gebruiksmogelijkheden en de leesbaarheid op mobiele apparaten niet. Het ontwerp en de technische uitvoering zijn van MooiMentha! dezelfde die de vorige website gebouwd had.

Er is nu een eigen portfolio voor beeldhouwen en andere kunst- en ontwerp projecten en in alle portfolio’s zijn de foto’s groter en is er meer ruimte voor informatie. De site is ook geschikt gemaakt voor mobiele apparaten.

De komende tijd worden er nog een paar technische verandering aangebracht, er worden nog een paar schoonheidsfoutjes weggewerkt, en er komen meer foto’s en informatie.