Affordable Art Fair

Als ik dan toch op een kunstbeurs vertegenwoordigd moet worden, dan graag door SHE-Art Gallery op de Affordable Art Fair in Amsterdam.

De 14e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam opent haar deuren van 31 oktober t/m 3 november in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met hedendaagse en betaalbare kunst tot maximaal € 7500, van internationale en nationale galerieën, is er kunst voor iedereen.

SHE-Art Gallery is te vinden op stand C6, met kunst van mij en nog 4 kunstenaars.

De Kromhouthal is goed te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Vanaf de achterkant van het Centraal station is er de pont van het IJ-veer, deze brengt je naar het IJ-Plein, daar vandaan rijden shuttlebussen. Of je gaat het stukje lopen of fietsen. Er rijden ook bussen en de metro, kijk daarvoor en voor meer informatie over de beurs op de site van de Affordable Art Fair.

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
The Netherlands

If I have to be represented at a Art Fair, it should be by SHE-Art Gallery at the Affordable Art Fair in Amsterdam.

The 14th edition of the AAF will be held from october 31th until november 3th in the Kromhouthal in Amsterdam North. With contemporary art up to a maximum of € 7500 from international and national galleries, there will be art for everyone.

SHE-Art Gallery will be at stand C6, with art by me and 4 other artists.

The Kromhouthal can easily be reached by car and public transport, the last bit can be done on foot or by shuttle bus. Look for more information on the fair and how to reach it on the site of the Affordable Art Fair.

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
The Netherlands